Home neem contact op
 


Rondetafelgesprek kwaliteitsborging advies -

en begeleidingsbureaus hoogbegaafde kinderen


De Koepel Hoogbegaafdheid wil een bijdrage leveren aan de kwaliteitsborging in het werkveld van Hoogbegaafdheid, met name op het gebied van opleidingen, adviesbureaus en de zorg.

Als eerste project wil De Koepel Hoogbegaafdheid zich richten op de advies- en begeleidingsbureaus voor hoogbegaafdheid. Het doel is om voor ouders meer transparantie te brengen in het aanbod van deze bureaus en een duidelijker beeld te geven over de keuzemogelijkheden hierin.

Meedenken over kwaliteitsborging adviesbureaus hoogbegaafdheid?

De Koepel Hoogbegaafdheid is op zoek naar professionals met kennis over hoogbegaafdheid, die met ons mee willen denken over de kwaliteitsborging van advies- en begeleidingsbureaus voor het werkveld van hoogbegaafdheid.

Daarnaast willen wij ouders die ervaring hebben als gebruikers van adviesbureaus uitnodigen om vanuit die rol mee te denken.

Wij nodigen u uit om uw belangstelling kenbaar te maken via de secretaris van de Koepel.

Op basis van de aanmeldingen zal de Koepel Hoogbegaafdheid mensen selecteren en uitnodigen voor deelname aan het rondetafelgesprek, dat op een nog nader te bepalen dag in het najaar van 2014 zal plaatsvinden. De Koepel Hoogbegaafdheid streeft naar een gesprek met een zo breed en gevarieerd mogelijke groep mensen.

U krijgt voor 15 september bericht of u wordt uitgenodigd om deel te nemen. 

© www.hintnoordzuidholland.nl          webbouw: Tom Geestman